Geplaatst op

Champagne Glazen van Chef & Sommelier

Champagne Glazen van Chef & Sommelier

Prachtige Champagne Glazen van Chef & Sommelier,  open Up Round champagne flute van 20 cl is gemaakt van gepatenteerd Krysta kristalglas voor sterk verbeterde duurzaamheid.
De Sheer Rim technologie zorgt voor een mooie fijn rand. Mooie champagne, cava en prosecco glazen, stevige verpakking, werkelijk mooi en decoratief.

Doos met 6 glazen.

Chef & Sommelier maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen.  Zoals Krysta kristalglas. Dit verfijnde materiaal is zeer sterk, kristalhelder én vaatwasser bestendig. Het glaswerk van Chef & Sommelier heeft niet alleen een elegante uitstraling, maar biedt ook nog eens een hoog gebruiksgemak. Al het glaswerk van Chef & Sommelier heeft een unieke en pure vorm. De vorm van het glas draagt bij een bijzondere beleving van het drankje. Hierdoor wordt voor liefhebbers van champagne de ultieme smaakervaring gecreëerd.

Chef & Sommelier ontwerpt en produceert volgens de laatste trends. Dit zie je terug in de populaire Open Up collectie. Deze lijn kenmerkt zich door trendy en vernieuwend design. Kies daarom voor deze Prachtige Champagne Glazen van Chef & Sommelier.