Geplaatst op Geef een reactie

Spirit of Winter Paleis Soesdijk

Spirit of Winter

Spirit of Winter Paleis Soesdijk dé enige echte betoverende BuitenFair, vindt je dit jaar plaats op Paleis Soestdijk dat speciaal voor de bezoekers haar deuren opent! The Wine Shop, zal haar huisgemaakt witte glühwein verkopen. Naast de Franse Saucisson en likeuren wij zijn helemaal klaar voor de kerst.

Bezoekers kunnen dromen van vier dagen lang flaneren langs mooie stands, een koffietje doen in het HofCafé in de voormalige Oranjerie. En ondertussen genieten van het Dickens koor… Of de ‘live cooking’ demo in deHofKeuken van onze enthousiaste chef-kok Dee. Je laten verwennen met een heerlijke ‘formal lunch’ geserveerd door onze butler Cornelis. En wat dacht je van ‘shop till you drop’ bij onze ruim 100 smaakmakers, sfeermakers en trendsetters, die je het beste tonen van wat ze in huis hebben… en dat allemaal pal voor het prachtig verlichte Paleis Soestdijk!

Dus remember, remember Spirit of Winter is dit jaar van 16 t/m 19 november op Paleis Soestdijk! We zien er naar uit je bij onze stand te mogen verwelkomen.

Sabreer demonstratie door Butler Paul!

Butler Paul laat zien hoe je een fles Champagne sabreert met een sabel, Maar durft’ jij dit samen met hem doen? En natuurlijk mag je daarna genieten van een wel verdiend glas Champagne!

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 sloot Paul met Merit ‘The International Butler Academy’ af! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique en o.a.optredens voor TV is Paul ook verbonden aan ‘The International Guild of Professional Butlers’. Paul gaat je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert het sabreren van een fles champagne met een sabel. Over zijn clientèle is butler Paul uiterst discreet maar verder mag je hem alles vragen! En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

Openingstijden

Donderdag 16 november   van 11.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 17 november           van 11.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 18 november       van 11.00 tot 20.00 uur
Zondag 19 november          van 11.00 tot 18.00 uur

Geef een reactie