Geplaatst op

Bag in box

Bag in box

Bag in box

Bag in box’ wijnen zijn erg populair onze tube van Cantina di Ruvo di Puglia Bombino Bianco en Nero di Troia  Bag in Tube  behoren  tot de beste tube in box . Deze wijn bewijst dat de kwaliteit van deze tube wijnen stijgt, zonder dat de prijs dat doet.

Hoe lang kan ik een geopende bag in box bewaren?

De wijn in een  box is minstens 6 tot 8 weken goed na opening, zonder enige vorm van oxidatie. Nadien hangt het er van af hoeveel wijn er reeds uit de box is getapt, maar het kan tot 8 weken goed blijven. Bewaar uw witte wijn-BIB in de koelkast.

Hoe werkt een wijn tap?

Hoe werkt het? Heel simpel: om wijn te kunnen tappen opent u de doos op de aangegeven plek. Door de ontstane opening trekt u het kraantje dat aan de plastic zak bevestigd is naar buiten. En voilà: uw wijn tap is klaar voor gebruik.

 

Hoeveel liter is een doos wijn?

Hoeveel liter is een box met wijn? Zo bestaat er box wijn 3 liter en 5 liter varianten.