Geplaatst op Geef een reactie

Pinksterfair 2022

Pinksterfair 2022

De laatste keer was het 2019 dat The Wineshop.nl (Qualyvines) op Pinksterfair stond.  Wij zijn ontzettend blij dat deze fair weer op deze mooie locatie “Landgoed Het Laer” kan plaats vinden! Van Zaterdag 4 juni t/m Pinkstermaandag 6 juni! van 10 uur tot 17.00 uur

Wij zullen diverse Port en Italiaanse Crema’s laten proeven. Daarnaast hebben wij ook heerlijke Franse Saccisons met oa Truffel, Wild zwijn, Knoflook, Eekhoorntjebrood, Geitenkaas.

 

Verder is op deze Pinksterfair 2022  een breed en divers scala standhouders aanwezig  zijn met uiteenlopende exclusieve en unieke producten.

Van zaterdag 4 juni t/m maandag 6 juni vindt de derde editie van de Pinksterfair 2022 het Laer plaats. Op de fair worden allerlei producten aangeboden binnen thema’s als lifestyle, fashion, food en garden! Een breed scala standhouders zal zich presenteren. Voor bezoekers worden en een divers workshopprogramma aangeboden. Zijn er demonstraties, straattheater en is er live muziek.

Er is van alles te doen op de Pinksterfair, dé perfecte locatie voor een gezellig en heerlijk dagje uit!

Zaterdag 4 juni 10:00 – 17:00 uur

Zondag 5 juni 10:00 – 17:00 uur

Maandag 6 juni 10:00 – 17:00 uur

Vier de zomer! Pinksterfair 2022

Landgoed Het Laer

Vroeger was Landgoed het Laer in Ommen een kasteel. Waarvan de omliggende grachten en de bosrijke omgeving nog steeds zichtbaar zijn. Het landgoed is gegroeid tot een prachtige gerestaureerde havezate. Bovendien toegankelijk voor een breed scala aan mogelijkheden. Te denken aan stijlvolle diners, brunches, trouwerijen, feesten. Maar ook voor bijeenkomsten en evenementen.

 

Geef een antwoord