Bestel nu Ridgeback wijnen. 

Wij bezorgen gratis in Balkbrug, Dedemsvaart, Ommen en Dalfsen.

Per fles te bestellen dat kan.

Bestel nu Ridgeback wijnen. 

Wij bezorgen gratis in Balkbrug, Dedemsvaart, Ommen en Dalfsen.

Per fles te bestellen dat kan.

Ga door naar navigatie Ga naar de inhoud
The Wine Shop
  • Rode wijn
        • Landen
          • Italië
          • Spanje
          • Frankrijk
          • Zuid-Afrika
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Ridgeback Wines
          • Vetrère
          • Bodegas Arraez
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoort
          • Merlot
          • Shiraz
          • Tempranillo
          • Cabernet Sauvignon
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • OlijfolieOlijfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten: Olijfolie van eerste persing (Vierge): Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Er is niets verhit en er zijn geen andere middelen gebruikt. Een bijzondere vorm hiervan is extra olijfolie van eerste persing: de duurste kwaliteit olijfolie met de meest uitgesproken smaak. Dit staat ook bekend als Extra Vierge olijfolie. Geraffineerde olijfolie: Olijfolie verkregen door raffinering van olijfolie van eerste persing. Bij raffinage worden onzuiverheden uit de olie gehaald, door verhitting en afkoeling. Daarbij gaat ook wat van de smaak verloren. Olijfolie: De gewone olijfolie heeft een neutraler smaak dan de duurdere kwaliteiten. Deze olijfolie is een mengsel van geraffineerde olijfolie en olijfolie van eerste persing. Olie uit afvallen van olijven: Hiervoor worden olijven gebruikt die niet door de eerste kwaliteitsselectie zijn gekomen door formaat, beschadigingen of omdat ze te rijp zijn. Welke soort olie het is, is te meten en te proeven. Vierge en vooral Extra Vierge olie hebben geen smaakafwijkingen, hebben een lagere zuurtegraad (uitgedrukt in gehalte vrije vetzuren) en proeven fruitiger. Herkomst: De meeste olijfolie komt uit landen aan de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Tunesië, Turkije, Syrië…
          • PatéWat is Pate Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. De naam heeft dezelfde afkomst als het Nederlandse pastei; oorspronkelijk stond het voor een bereiding met deeg. Lever is erg bederfelijk, en met deze wijze van verwerking werd bereikt dat het langer houdbaar is. De klassieke methode behelst het malen van lever en het vermengen met andere ingrediënten, waaronder in elk geval vet of spek, waarna het bij een lage temperatuur au bain-marie in een oven gegaard wordt. Het vrijkomende vet ligt dan als een afdichtende laag boven op de paté. Paté is een mengsel, zodat het eenvoudig te smeren is. Een warme of koude plak wordt ook wel als voorgerecht geserveerd. Wildpaté wordt beschouwd als een culinair hoogstandje en wordt gegeten met veenbessen of uienconfituur. Er is geen eenduidig recept voor paté, omdat het veel producten kan bevatten en van verschillende soorten lever (kalfs-, runder-, varkens-, ganzenlever, of mengsel daar weer van) kan worden gemaakt. Varkensvlees is meestal de basis voor patés, maar ook bijvoorbeeld de variant van konijn is een klassieker. Kenmerkend voor een paté is dat er eigenlijk altijd lever in verwerkt wordt. Dit zorgt voor een typische smaak en is een methode om de bederfelijke lever wat langer te bewaren
          • PastaSenatore Capelli Tarwe wordt gekweekt op de akkers van het landgoed van Vetrere. het is een oud Noord-Afrikaans tarwe soort. De meel en de pasta worden handmatig verwerkt. Door dit proces blijft de geurige smaak van tarwe behouden, bij het machinaal verwerken van pasta’s is deze smaak nauwelijks waar te nemen. Het exclusieve gebruik van dit ras is te danken aan het herstel van de eeuwenoude traditie. Tip: Bij het koken van dit tarwesoort is pricisie erg belangrijk. De kooktijd van deze pasta is namelijk veel korter dan bij ‘gewone’ pastasoorten. Dit door het gehalte aan gluten.
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • KerstpakkettenDe zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van het meest geschikte pakket voor u en uw medewerkers. Dit doet wij door onze pakketten in verschillende thema’s te verdelen zodat de zoektocht voor u gemakkelijker wordt. Heeft u liever persoonlijk advies? Wilt u dit jaar voor een extra speciaal pakket gaan om uw waardering uit te spreken? Dan kunnen wij u begeleiden in het samenstellen van uw eigen maatwerkpakket. Volledig naar smaak samen te stellen en extra speciaal om te ontvangen.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Witte wijn
        • Landen
          • Italië
          • Portugal
          • Spanje
          • Frankrijk
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Ridgeback Wines
          • Cantine Riondo
          • Domaine de la Provenquière
          • Cuatro Rayas
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoorten
          • Chardonnay
          • Sauvignon Blanc
          • Viognier
          • Verdejo
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • OlijfolieOlijfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten: Olijfolie van eerste persing (Vierge): Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Er is niets verhit en er zijn geen andere middelen gebruikt. Een bijzondere vorm hiervan is extra olijfolie van eerste persing: de duurste kwaliteit olijfolie met de meest uitgesproken smaak. Dit staat ook bekend als Extra Vierge olijfolie. Geraffineerde olijfolie: Olijfolie verkregen door raffinering van olijfolie van eerste persing. Bij raffinage worden onzuiverheden uit de olie gehaald, door verhitting en afkoeling. Daarbij gaat ook wat van de smaak verloren. Olijfolie: De gewone olijfolie heeft een neutraler smaak dan de duurdere kwaliteiten. Deze olijfolie is een mengsel van geraffineerde olijfolie en olijfolie van eerste persing. Olie uit afvallen van olijven: Hiervoor worden olijven gebruikt die niet door de eerste kwaliteitsselectie zijn gekomen door formaat, beschadigingen of omdat ze te rijp zijn. Welke soort olie het is, is te meten en te proeven. Vierge en vooral Extra Vierge olie hebben geen smaakafwijkingen, hebben een lagere zuurtegraad (uitgedrukt in gehalte vrije vetzuren) en proeven fruitiger. Herkomst: De meeste olijfolie komt uit landen aan de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Tunesië, Turkije, Syrië…
          • PatéWat is Pate Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. De naam heeft dezelfde afkomst als het Nederlandse pastei; oorspronkelijk stond het voor een bereiding met deeg. Lever is erg bederfelijk, en met deze wijze van verwerking werd bereikt dat het langer houdbaar is. De klassieke methode behelst het malen van lever en het vermengen met andere ingrediënten, waaronder in elk geval vet of spek, waarna het bij een lage temperatuur au bain-marie in een oven gegaard wordt. Het vrijkomende vet ligt dan als een afdichtende laag boven op de paté. Paté is een mengsel, zodat het eenvoudig te smeren is. Een warme of koude plak wordt ook wel als voorgerecht geserveerd. Wildpaté wordt beschouwd als een culinair hoogstandje en wordt gegeten met veenbessen of uienconfituur. Er is geen eenduidig recept voor paté, omdat het veel producten kan bevatten en van verschillende soorten lever (kalfs-, runder-, varkens-, ganzenlever, of mengsel daar weer van) kan worden gemaakt. Varkensvlees is meestal de basis voor patés, maar ook bijvoorbeeld de variant van konijn is een klassieker. Kenmerkend voor een paté is dat er eigenlijk altijd lever in verwerkt wordt. Dit zorgt voor een typische smaak en is een methode om de bederfelijke lever wat langer te bewaren
          • PastaSenatore Capelli Tarwe wordt gekweekt op de akkers van het landgoed van Vetrere. het is een oud Noord-Afrikaans tarwe soort. De meel en de pasta worden handmatig verwerkt. Door dit proces blijft de geurige smaak van tarwe behouden, bij het machinaal verwerken van pasta’s is deze smaak nauwelijks waar te nemen. Het exclusieve gebruik van dit ras is te danken aan het herstel van de eeuwenoude traditie. Tip: Bij het koken van dit tarwesoort is pricisie erg belangrijk. De kooktijd van deze pasta is namelijk veel korter dan bij ‘gewone’ pastasoorten. Dit door het gehalte aan gluten.
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • KerstpakkettenDe zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van het meest geschikte pakket voor u en uw medewerkers. Dit doet wij door onze pakketten in verschillende thema’s te verdelen zodat de zoektocht voor u gemakkelijker wordt. Heeft u liever persoonlijk advies? Wilt u dit jaar voor een extra speciaal pakket gaan om uw waardering uit te spreken? Dan kunnen wij u begeleiden in het samenstellen van uw eigen maatwerkpakket. Volledig naar smaak samen te stellen en extra speciaal om te ontvangen.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Rosé wijn
        • Landen
          • Frankrijk
          • Spanje
          • Italië
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Bodegas Otero
          • Vetrère
          • Ridgeback Wines
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoorten
          • Tempranillo
          • Cabernet Franc
          • Negroamaro
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • OlijfolieOlijfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten: Olijfolie van eerste persing (Vierge): Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Er is niets verhit en er zijn geen andere middelen gebruikt. Een bijzondere vorm hiervan is extra olijfolie van eerste persing: de duurste kwaliteit olijfolie met de meest uitgesproken smaak. Dit staat ook bekend als Extra Vierge olijfolie. Geraffineerde olijfolie: Olijfolie verkregen door raffinering van olijfolie van eerste persing. Bij raffinage worden onzuiverheden uit de olie gehaald, door verhitting en afkoeling. Daarbij gaat ook wat van de smaak verloren. Olijfolie: De gewone olijfolie heeft een neutraler smaak dan de duurdere kwaliteiten. Deze olijfolie is een mengsel van geraffineerde olijfolie en olijfolie van eerste persing. Olie uit afvallen van olijven: Hiervoor worden olijven gebruikt die niet door de eerste kwaliteitsselectie zijn gekomen door formaat, beschadigingen of omdat ze te rijp zijn. Welke soort olie het is, is te meten en te proeven. Vierge en vooral Extra Vierge olie hebben geen smaakafwijkingen, hebben een lagere zuurtegraad (uitgedrukt in gehalte vrije vetzuren) en proeven fruitiger. Herkomst: De meeste olijfolie komt uit landen aan de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Tunesië, Turkije, Syrië…
          • PatéWat is Pate Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. De naam heeft dezelfde afkomst als het Nederlandse pastei; oorspronkelijk stond het voor een bereiding met deeg. Lever is erg bederfelijk, en met deze wijze van verwerking werd bereikt dat het langer houdbaar is. De klassieke methode behelst het malen van lever en het vermengen met andere ingrediënten, waaronder in elk geval vet of spek, waarna het bij een lage temperatuur au bain-marie in een oven gegaard wordt. Het vrijkomende vet ligt dan als een afdichtende laag boven op de paté. Paté is een mengsel, zodat het eenvoudig te smeren is. Een warme of koude plak wordt ook wel als voorgerecht geserveerd. Wildpaté wordt beschouwd als een culinair hoogstandje en wordt gegeten met veenbessen of uienconfituur. Er is geen eenduidig recept voor paté, omdat het veel producten kan bevatten en van verschillende soorten lever (kalfs-, runder-, varkens-, ganzenlever, of mengsel daar weer van) kan worden gemaakt. Varkensvlees is meestal de basis voor patés, maar ook bijvoorbeeld de variant van konijn is een klassieker. Kenmerkend voor een paté is dat er eigenlijk altijd lever in verwerkt wordt. Dit zorgt voor een typische smaak en is een methode om de bederfelijke lever wat langer te bewaren
          • PastaSenatore Capelli Tarwe wordt gekweekt op de akkers van het landgoed van Vetrere. het is een oud Noord-Afrikaans tarwe soort. De meel en de pasta worden handmatig verwerkt. Door dit proces blijft de geurige smaak van tarwe behouden, bij het machinaal verwerken van pasta’s is deze smaak nauwelijks waar te nemen. Het exclusieve gebruik van dit ras is te danken aan het herstel van de eeuwenoude traditie. Tip: Bij het koken van dit tarwesoort is pricisie erg belangrijk. De kooktijd van deze pasta is namelijk veel korter dan bij ‘gewone’ pastasoorten. Dit door het gehalte aan gluten.
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • KerstpakkettenDe zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van het meest geschikte pakket voor u en uw medewerkers. Dit doet wij door onze pakketten in verschillende thema’s te verdelen zodat de zoektocht voor u gemakkelijker wordt. Heeft u liever persoonlijk advies? Wilt u dit jaar voor een extra speciaal pakket gaan om uw waardering uit te spreken? Dan kunnen wij u begeleiden in het samenstellen van uw eigen maatwerkpakket. Volledig naar smaak samen te stellen en extra speciaal om te ontvangen.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Mousserende wijn
        • Landen
          • Frankrijk
          • Italië
          • Spanje
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Cantine Riondo
          • Chassenay d'Arce
          • Waris & Hubert
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 mousserende wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
        • Druivensoorten
          • Chardonnay
          • Glera
          • Pinot Noir
          • Raboso
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • OlijfolieOlijfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten: Olijfolie van eerste persing (Vierge): Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Er is niets verhit en er zijn geen andere middelen gebruikt. Een bijzondere vorm hiervan is extra olijfolie van eerste persing: de duurste kwaliteit olijfolie met de meest uitgesproken smaak. Dit staat ook bekend als Extra Vierge olijfolie. Geraffineerde olijfolie: Olijfolie verkregen door raffinering van olijfolie van eerste persing. Bij raffinage worden onzuiverheden uit de olie gehaald, door verhitting en afkoeling. Daarbij gaat ook wat van de smaak verloren. Olijfolie: De gewone olijfolie heeft een neutraler smaak dan de duurdere kwaliteiten. Deze olijfolie is een mengsel van geraffineerde olijfolie en olijfolie van eerste persing. Olie uit afvallen van olijven: Hiervoor worden olijven gebruikt die niet door de eerste kwaliteitsselectie zijn gekomen door formaat, beschadigingen of omdat ze te rijp zijn. Welke soort olie het is, is te meten en te proeven. Vierge en vooral Extra Vierge olie hebben geen smaakafwijkingen, hebben een lagere zuurtegraad (uitgedrukt in gehalte vrije vetzuren) en proeven fruitiger. Herkomst: De meeste olijfolie komt uit landen aan de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Tunesië, Turkije, Syrië…
          • PatéWat is Pate Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. De naam heeft dezelfde afkomst als het Nederlandse pastei; oorspronkelijk stond het voor een bereiding met deeg. Lever is erg bederfelijk, en met deze wijze van verwerking werd bereikt dat het langer houdbaar is. De klassieke methode behelst het malen van lever en het vermengen met andere ingrediënten, waaronder in elk geval vet of spek, waarna het bij een lage temperatuur au bain-marie in een oven gegaard wordt. Het vrijkomende vet ligt dan als een afdichtende laag boven op de paté. Paté is een mengsel, zodat het eenvoudig te smeren is. Een warme of koude plak wordt ook wel als voorgerecht geserveerd. Wildpaté wordt beschouwd als een culinair hoogstandje en wordt gegeten met veenbessen of uienconfituur. Er is geen eenduidig recept voor paté, omdat het veel producten kan bevatten en van verschillende soorten lever (kalfs-, runder-, varkens-, ganzenlever, of mengsel daar weer van) kan worden gemaakt. Varkensvlees is meestal de basis voor patés, maar ook bijvoorbeeld de variant van konijn is een klassieker. Kenmerkend voor een paté is dat er eigenlijk altijd lever in verwerkt wordt. Dit zorgt voor een typische smaak en is een methode om de bederfelijke lever wat langer te bewaren
          • PastaSenatore Capelli Tarwe wordt gekweekt op de akkers van het landgoed van Vetrere. het is een oud Noord-Afrikaans tarwe soort. De meel en de pasta worden handmatig verwerkt. Door dit proces blijft de geurige smaak van tarwe behouden, bij het machinaal verwerken van pasta’s is deze smaak nauwelijks waar te nemen. Het exclusieve gebruik van dit ras is te danken aan het herstel van de eeuwenoude traditie. Tip: Bij het koken van dit tarwesoort is pricisie erg belangrijk. De kooktijd van deze pasta is namelijk veel korter dan bij ‘gewone’ pastasoorten. Dit door het gehalte aan gluten.
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • KerstpakkettenDe zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van het meest geschikte pakket voor u en uw medewerkers. Dit doet wij door onze pakketten in verschillende thema’s te verdelen zodat de zoektocht voor u gemakkelijker wordt. Heeft u liever persoonlijk advies? Wilt u dit jaar voor een extra speciaal pakket gaan om uw waardering uit te spreken? Dan kunnen wij u begeleiden in het samenstellen van uw eigen maatwerkpakket. Volledig naar smaak samen te stellen en extra speciaal om te ontvangen.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Dessert wijn
        • Landen
          • Portugal
          • Oostenrijk
          • Zuid-Afrika
          • Alle landen
        • Wijnhuis
          • Catherine Marshall Wines
          • Quinta do Cadão
          • Weingut Schwarzböck
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoort
          • Moscatel Galego
          • Riesling
          • Merlot
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • OlijfolieOlijfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten: Olijfolie van eerste persing (Vierge): Hierbij is sprake van de mechanische methode, wat wil zeggen dat er alleen met druk geperst is. Er is niets verhit en er zijn geen andere middelen gebruikt. Een bijzondere vorm hiervan is extra olijfolie van eerste persing: de duurste kwaliteit olijfolie met de meest uitgesproken smaak. Dit staat ook bekend als Extra Vierge olijfolie. Geraffineerde olijfolie: Olijfolie verkregen door raffinering van olijfolie van eerste persing. Bij raffinage worden onzuiverheden uit de olie gehaald, door verhitting en afkoeling. Daarbij gaat ook wat van de smaak verloren. Olijfolie: De gewone olijfolie heeft een neutraler smaak dan de duurdere kwaliteiten. Deze olijfolie is een mengsel van geraffineerde olijfolie en olijfolie van eerste persing. Olie uit afvallen van olijven: Hiervoor worden olijven gebruikt die niet door de eerste kwaliteitsselectie zijn gekomen door formaat, beschadigingen of omdat ze te rijp zijn. Welke soort olie het is, is te meten en te proeven. Vierge en vooral Extra Vierge olie hebben geen smaakafwijkingen, hebben een lagere zuurtegraad (uitgedrukt in gehalte vrije vetzuren) en proeven fruitiger. Herkomst: De meeste olijfolie komt uit landen aan de Middellandse Zee, zoals Spanje, Italië, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Tunesië, Turkije, Syrië…
          • PatéWat is Pate Paté is de (Franse) aanduiding voor vleesproducten waarin lever wordt gebruikt. De naam heeft dezelfde afkomst als het Nederlandse pastei; oorspronkelijk stond het voor een bereiding met deeg. Lever is erg bederfelijk, en met deze wijze van verwerking werd bereikt dat het langer houdbaar is. De klassieke methode behelst het malen van lever en het vermengen met andere ingrediënten, waaronder in elk geval vet of spek, waarna het bij een lage temperatuur au bain-marie in een oven gegaard wordt. Het vrijkomende vet ligt dan als een afdichtende laag boven op de paté. Paté is een mengsel, zodat het eenvoudig te smeren is. Een warme of koude plak wordt ook wel als voorgerecht geserveerd. Wildpaté wordt beschouwd als een culinair hoogstandje en wordt gegeten met veenbessen of uienconfituur. Er is geen eenduidig recept voor paté, omdat het veel producten kan bevatten en van verschillende soorten lever (kalfs-, runder-, varkens-, ganzenlever, of mengsel daar weer van) kan worden gemaakt. Varkensvlees is meestal de basis voor patés, maar ook bijvoorbeeld de variant van konijn is een klassieker. Kenmerkend voor een paté is dat er eigenlijk altijd lever in verwerkt wordt. Dit zorgt voor een typische smaak en is een methode om de bederfelijke lever wat langer te bewaren
          • PastaSenatore Capelli Tarwe wordt gekweekt op de akkers van het landgoed van Vetrere. het is een oud Noord-Afrikaans tarwe soort. De meel en de pasta worden handmatig verwerkt. Door dit proces blijft de geurige smaak van tarwe behouden, bij het machinaal verwerken van pasta’s is deze smaak nauwelijks waar te nemen. Het exclusieve gebruik van dit ras is te danken aan het herstel van de eeuwenoude traditie. Tip: Bij het koken van dit tarwesoort is pricisie erg belangrijk. De kooktijd van deze pasta is namelijk veel korter dan bij ‘gewone’ pastasoorten. Dit door het gehalte aan gluten.
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • KerstpakkettenDe zoektocht naar het ideale kerstpakket is jaarlijks een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is. Uiteraard helpen wij u graag met het uitzoeken van het meest geschikte pakket voor u en uw medewerkers. Dit doet wij door onze pakketten in verschillende thema’s te verdelen zodat de zoektocht voor u gemakkelijker wordt. Heeft u liever persoonlijk advies? Wilt u dit jaar voor een extra speciaal pakket gaan om uw waardering uit te spreken? Dan kunnen wij u begeleiden in het samenstellen van uw eigen maatwerkpakket. Volledig naar smaak samen te stellen en extra speciaal om te ontvangen.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Nieuws
  • Contact
        • Over ons
  • Home
  • Afrekenen
  • Algemene voorwaarden
  • Alle druiven
  • Alle landen
  • Alle wijnhuizen
  • Contact
  • Klachten & Garantie
  • Levering & Verzendkosten
  • Mijn account
  • Nieuwe wijnen
  • Nieuws
  • Over ons
  • Privacy statement
  • Proefpakketten
  • Retourneren
  • Top 5 mousserende wijn
  • Top 5 rode wijn
  • Top 5 rosé wijn
  • Top 5 witte wijn
  • Winkel
  • Winkelmand
  • Wishlist
  • €0,00 0 items
Home / Winkelmand

Winkelmand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Contact informatie

Rollepaal 9 C
7701 BR Dedemsvaart
(is warehouse geen kantoor adres)

Tel: 0523 22 51 06
Mail: hallo@thewineshop.nl

KVK 50422049
BTW NL822736184.b01

Klantenservice

Levering & Verzendkosten
Retourneren
Klachten & Garantie
Algemene voorwaarden
Privacy statement

Alle landen
Alle druiven
Alle wijnhuizen

18+-check bij aflevering

Veilig betalen

© The Wine Shop 2025
Gebouwd met WooCommerce.
  • Mijn account
  • Zoeken
  • Winkelwagen 0
De waardering van www.thewineshop.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 238 reviews.
Begin chat
Hulp nodig of een vraag?
Powered by Joinchat
Hallo, waarmee kunnen we u van dienst zijn?
9,5
Reviews & Zekerheden
9,5
(238)
  • Echte ondernemers
  • Veilig online
  • Goede voorwaarden
  • Betrouwbare info
9,5
Reviews & Zekerheden
9,5
(238)
  • Echte ondernemers
  • Veilig online
  • Goede voorwaarden
  • Betrouwbare info